Sote de morcovi cu unt si usturoi

de dentistutza in Mancaruri de legume, 5 Aug 2010 | 11573 vizualizari

 

Am mancat intr-un restaurant si au fost foarte gustosi. Am prestat acasa si au iesit la fel.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 morcovi
  • 50 gr.unt
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite zahar brun
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva frunze patrunjel, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de morcovi cu unt si usturoi:

Morcovii curatati si taiati in 2 sau 3 bucati se presara cu zahar si se aseaza in sita pentru gatit la abur. Sita se pune intr-o cratita cu putina apa  la foc mic,cu capac.

Se incearca cu furculita,nu trebuie sa fie prea moi. Se scot din dispozitiv,se feliaza si se amesteca intr-un bol cu untul topit si usturoiul taiat foarte fin. Se asezoneaza dupa gust si cine doreste ii poate presara cu putin patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi cu unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu morcov